Forum Agenti Regionali

Forum Agenti Regionali

Dogodek je potekel

Naziv srečanja: Forum Agenti Regionali -srečanje z italijanskimi podjetniki

Začetek srečanja: 19.04.2019

Konec srečanja: 19.04.2019

Rok prijave: 29.03.2019

Registracija na: https://bit.ly/2J6gyWR

Cena: 150,00

Opis: Javna agencija SPIRIT Slovenija na dogodku Forum Agenti Regionali organizira srečanje z italijanskimi agenti. To bo potekalo 19. aprila 2019 v Trevisu (Italija), v prostorih hotela  Maggior Consiglio, Strada Terraglio 140, 31100 Treviso.

  Enodnevni dogodek Forum agenti Regionali je namenjen tako domačim (italijanskim) kot tudi tujim podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov za italijanski trg, ter vzpostavljanju neposrednih kontaktov med ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na Italijanski trg. Za vsa slovenska podjetja bodo b2b sestanki z agenti organizirani in bodo potekali po v naprej pripravljenih urnikih. Glede na pričakovanja italijanskih organizatorjev bo vsako slovensko podjetje imelo do 9 sestankov z agenti in zastopniki.
   Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.
    Večino stroškov udeležbe in organizacije b2b sestankov z agenti krije SPIRIT Slovenija. Posamezno podjetje, ki se bo dogodka udeležilo krije le del stroškov, in sicer 150 EUR (v to ceno je všteta tudi 1 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi). Udeleženci Forum agente Regionali boste račun za udeležbo prejeli direktno s strani organizatorja Agent 123. Prevoz si organizira vsak sam.
     Zadnji rok za prijavo je 29. marec 2019.
      Več informacij o dogodku in prijava:

      Dodatne informacije

      Imate vprašanje? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam!


      Please leave this field empty.