Mednarodna konferenca in kooperacijsko srečanje „Let’s Cluster Summit

Mednarodna konferenca in kooperacijsko srečanje „Let’s Cluster Summit

Dogodek je potekel

Naziv srečanja: Mednarodna konferenca in kooperacijsko srečanje „Let's Cluster Summit

Začetek srečanja: 25.03.2019

Konec srečanja: 27.03.2019

Rok prijave: 27.03.2019

Registracija na: https://letscluster.b2match.io/home.

Cena: Večji del dogodka je brezplačen, le za družabni dogodek (Social Event, 26. marec 2019) se obračuna vstopnina v višini 29 evrov.

Opis: Mednarodna konferenca in kooperacijsko srečanje „ Let’s Cluster Summit“, bo potekalo med 25. – 27. marcem 2019 na Messecongress Graz, Messeplatz 1, Graz, Avstrija.

  Avstrijski Silicon Alps Cluster s partnerji pod okriljem Enterprise Europe Network organizirajo prvi evropski dogodek #LetsClusters konec marca, namenjen zagonskim in že uveljavljenim malim in srednje velikim podjetjem ter raziskovalnim institucijam s področja razvoja mikro- in nanoelektronskih rešitev za pametni način življenja in mobilnosti, umetne inteligence, robotike, kibernetske varnosti, Industrije 4.0 in ostalih sorodnih tematik.
     V tridnevnem srečanju se bo zvrstila paleta raznovrstnih dogodkov kot so konference s priznanimi predavatelji, hekaton, delavnice, razprave, predstavitve poslovnih idej in ostale priložnosti za mreženje, obenem pa boste lahko obiskali razstavo HighTech Expo z več kot 50 razstavljavci, tako iz evropskega območja kot svetovnega prizorišča (Intel).
    REGISTRACIJA: Prijava za udeležbo na glavnem delu srečanju je možna do predvidoma 27. marca 2019 preko spletnega obrazca. Večji del dogodka je brezplačen, le za družabni dogodek (Social Event, 26. marec 2019) se obračuna vstopnina v višini 29 evrov.
     DODATNE INFORMACIJE: Dodatne informacije so na voljo na uradni spletni strani dogodka: https://letscluster.com/ in platformi za prijavo na dvostranska srečanja: https://letscluster.b2match.io/home.
      Podrobnejše informacije Mariborska razvojna agencija, tel.: 02 333 13 02; e-pošta: peter.ekart@mra.si.

      Dodatne informacije

      Imate vprašanje? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam!


      Please leave this field empty.