Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Uspešno v Sloveniji” I MOS Celje

Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Uspešno v Sloveniji” I MOS Celje

Dogodek je potekel

Naziv srečanja: Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Uspešno v Sloveniji” I MOS Celje

Začetek srečanja: 12.09.2019

Konec srečanja: 12.09.2019

Rok prijave: 09.09.2019

Registracija na: https://successful-in-slovenia.b2match.io/

Cena: Brezplačno

Opis: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s partnerji Advantage Austria Ljubljana in mrežo zbornic New Alpe Adria ter Enterprise Europe Network organizira v okviru 52. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Uspešno v Sloveniji”, ki bo potekalo v četrtek, 12. 9. 2019, s pričetkom ob 10. uri, v Modri dvorani celjskega sejmišča.

  Mednarodno poslovno srečanje ponuja priložnost malim in srednje velikim podjetjem za promocijo podjetja, povezovanje, mreženje, pridobitev novih poslov, možnost novih poslovnih priložnosti, izmenjavo izkušenj in razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le-teh s tujimi podjetji iz regije Alpe Adria.
   Dogodek je namenjen podjetjem, ki delujejo na področju: gradbeništva, elektro industrije, elektronike, avtomatizacije in merilne tehnike, raziskav, razvoja, prenosa tehnologij, strojev za obdelavo in oblikovanje kovin in orodij, kovinske industrije, obnovljivih virov energije, lesne industrije, plastike in logistike ter transporta.
    Več na: https://www.ozs.si/koledar/mos-2019-b2b-odlicna-priloznost-za-promocijo-podjetja-pridobitev-novih-poslov-izmenjavo-izkusenj-in-5d3ac6652114e012eb841ae4
     Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava do 9. 9. 2019 na spletni strani: https://successful-in-slovenia.b2match.io/
      Vabljeni!

       Dodatne informacije

       Imate vprašanje? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam!


       Please leave this field empty.