Poslovno stanovanjski kompleks Radlje ob Dravi

Predmet prodaje je zemljišče v velikosti 4.530 m2, ki se nahaja v središču mesta Radlje ob Dravi. Na zemljišču stoji starejši poslovni stanovanjski objekt, delavnica in lesene drvarnice. Objekti so dotrajani in primerni za rušenje.

Glede na lego zemljišča je zemljišče primerno za gradnjo dveh večstanovanjskih objektov, za kar je že izdelana idejna študija.

Predlog ureditve objektov predstavlja dva manjša stanovanjska objekta, postavljena vzporedno. V kletni/pritlični etaži so zasnovana parkirišča, shrambe in kleti, nato so nanizana 4 nadstropja. Parkirišča so zasnovana tudi na zunanjem delu obvozne ceste. Okoli objekta je zelenica.

Uporaba poslovno stanovanjskega kompleksa bi bila lahko namenjena tudi starostnikom, saj se v bližini nahaja zdravstveni dom, trgovina in javni prevoz. Prav tako je objekt lahko dostopen z dovozne ceste, parkiranje je možno neposredno pred objektom.

Zemljišče je lahko dostopno, leži na blagem južnem pobočju. Odmaknjeno je od neposrednih vplivov prometa z glavne ceste. Severno od zemljišča je manjše naselje večstanovanjskih objektov, na vzhodni in zahodni strani so enostanovanjske hiše na JZ strani je starejši večstanovanjski objekt. V bližini se nahajajo zdravstveni dom, banka, policija, trgovine in restavracije ter avtobusna postaja.
Po OPN (občinskem prostorskem načrtu) občine Radlje ob Dravi je na tem območju možno graditi poslovno-stanovanjske objekte (centralna dejavnosti).

Pri obračunu komunalnega prispevka se bodo upoštevale neto tlorisne površine obstoječih objektov. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno

 

Prednosti:

  • Zemljišče se nahaja v samem centru Radelj ob Dravi in je lahko dostopno
  • Zemljišče je komunalno opremljeno, pri pridobitvi gradbenega dovoljenja se upošteva že plačan komunalni prispevek za obstoječe objekt.
  • Zemljišče se nahaja na sončni lokaciji.

 

 

Vrednost investicije:

Cena zemljišča: 250.000,00 EUR (55,187 EUR/m2)

Tip investicije:

Odkup zemljišča

Faza projekta:

  • Pripravljena idejna zasnova
  • Zemljišče je pripravljeno za prodajo.

 

Lokacija

Radlje ob Dravi, Slovenia

Sektor

Poslovno stanovanjski kompleks

 

Kontakt za posredovanje informacij:

e-mail: info@investkoroska.si
T: +386 (0)5 90 85 190