Gostinski objekt s prenočišči in apartmajsko hišico v Ribnici na Pohorju

Prodaja se gostinski objekt na izredno lepem kraju v naravnem okolju na Pohorju. Je v izmeri 600 m2, na 35.000 m2 velikem kmetijskega zemljišču, ki meji na gozd. Ločen je od naselja, z dostopom za avtomobile in parkirnimi mesti. Etažnost je K+P+M. Objekt ima osem sob, restavracijo, zraven je še apartmajska hišica.

 

Zgrajen je bil leta 2008. V pritličju se nahajajo bar in jedilnica – restavracija za 70 oseb, kuhinja, shramba, wc. Po tleh je povsod keramika, okna so lesena. V nadstropju je osem sob s kopalnico, SAT TV, wi-fi internet. Ogrevanje je mogoče na trda goriva in na olje. Celotno posestvo je na nadmorski višini 700 m, obdano s prekrasno naravo, veliko možnosti za rekreacijo in šport, od smučanja, pohodništva, planinarjenja, kolesarjenja, nabiranja gozdnih plodov. Okolje, v katerem se resnično lahko sprostite in naužijete narave in miru.

 

Prednosti:

Celotno posestvo je na nadmorski višini 700m. Obdano  je s prekrasno naravo. Veliko možnosti za rekreacijo in šport, od smučanja, pohodništva, planinarjenja, kolesarjenja, nabiranja gozdnih plodov. Okolje, v katerem se resnično lahko sprostite in naužijete narave in miru.

Tip investicije:

Na voljo za prodajo