Guitar God – Personalizirani in po meri izdelani stoli za kitariste, nosilci in stojala

Kolekcija Guitar God vključuje:
– stole za kitariste (3 modeli);
– nosilce za kitare (3 modeli) ter
– nosilec kitare z ambientalno lučjo.
Elemente si kitarist izbere sam (barva pločevine, barva lesa in obdelava (oljenje oz. lakiranje), sedalo (barva in material, barva nitke za prešitje, vezenje itd.). Konfigurator v spletni trgovini to obiskovalcu tudi omogoča. Pri zahtevnejšem projektu se skozi komunikacijo s kupcem (video posnetki in fotografije) doreče vsak najmanjši detajl.

 

Kitarski stol HARMONY

Harmony združuje izgled in funkcionalnosti, ki so potrebne za igranje klasične kitare. Stol je narejen ročno, iz slovenskega lesa, vsak detajl pa je premišljen in ima svojo vlogo. Nosilec za nogo skrbi za pravilni položaj noge ob igranju, hkrati pa lahko služi kot nosilec za kitaro. Pokrov stola je elegantno pritrjen z magneti, pod njim pa je uporaben prostor za note in držalo za trzalice. Štiri noge skrbijo za stabilno sedišče, oblazinjeno sedalo pa za udobje. Ko stol ni v uporabi, se odlično zlije z vsakim ambientom.

Kitarski stol 1969

Vrtljivi stol 1969 je kot nalašč za vse kitariste in kitaristke, ki se zavedajo pomena pravilne drže in ravno pravšnje višine sedala. Stol je narejen ročno, iz hrasta, in ima vgrajen estetski sistem za zaklep višine sedala. S fiksiranjem sedala kitarist med vadbo ne izgublja energije z vrtenjem sedala in ostaja osredotočen na igranje. Z navojnim vretenom premera 24 mm in dolžine 200 mm je stol primeren za kitariste, ki v višino merijo od 165 do 190 cm.

Kitarski stol PRODIGY

Stol Prodigy z dvojnim naslonom za noge bo prepričal tako akustične in električne kakor bas kitariste ter kitaristke, levičarje in desničarje.
Jeklena obroča na dveh različnih višinah omogočata sproščeno igranje ne glede na stil in tehnike igranja oziroma držo. Stolu se lahko doda nosilec za kitaro v barvni kombinaciji pločevine, ki se pritrdi na stol na štirih različnih položajih okrog sedala. Ko kitarist ugotovi položaj igranja, ki mu na tem prestolu najbolj ustreza, nosilec pritrdi na nasprotno stran. Tako ga nosilec ne ovira pri igranju. Na nosilec je pritrjen trak, s katerim kitaro dodatno zavarujemo, ko jo odložimo.

 

Prednosti:

Guitar God je sinonim za kvalitetne, personalizirane stole za kitariste in nosilce za kitare, ročno narejene iz najkakovostnejših materialov (slovenski masivni hrastov les), ki jih odlikuje ergonomični in funkcionalno dovršen vrhunski dizajn.

Napredni konfigurator v spletni trgovini omogoča visoko stopnjo personalizacije (barvo, material, dizajn stolov in nosilcev Guitar God si kitaristi in kitaristke izberejo sami, s čimer si ustvarijo edinstven kitarski prestol. Po izbranem motivu naročnika izdelajo tudi unikaten nosilec, ki bo odlično dopolnil njegov kitarski s(v)et).

 

Katalog:

B2B Guitar God e – catalogue (english version)

 

Skip to content