Hotel v Dravogradu

V Dravogradu se prodaja nastanitveni objekt – hotel, ki se nahaja na zelo dobri lokaciji. Od avstrijske meje je oddaljen le cca 3km. Hotel je bil zgrajen leta 1996. Je v zelo dobrem stanju in sproti vzdrževan, tako da je možno skoraj nemudoma pričeti z nastanitveno dejavnostjo.

 

Velikost hotela je 2.150 m2, razporejen pa je v petih nivojih in sicer:

  • v kletni etaži je prostor za druženje v velikosti 316 m2, kurilnica, komunikacijski prostori, kjer so garderobe, umivalnice, hladilnica, shrambe, itd;
  • v pritličju se nahaja recepcija, restavracija, kuhinja (kapaciteta za postrežbo cca 500 obrokov) – 380 m2;
  • v 1. in 2. nadstropju se nahajajo sobe, kjer je na voljo 16 dvoposteljnih sob, 4 enoposteljne sobe ter 4 apartmaji. V vseh sobah so lastne kopalnice, večina jih ima izhod na manjši balkon – 500 m2;
  • mansarda: poslovni prostor, sejna soba z lastnimi sanitarijami – 193 m2.

Pred hotelom je velika pokrita terasa v velikosti 200 m2, prav tako je na voljo dovolj parkirnih mest.

Hotel je skoraj v celoti opremljen (izjema je pohištvo v restavraciji – mize, stoli, drobni inventar in žimnice) in je do sedaj posloval s 3-zvezdično kategorijo.

V neposredni bližini je športno rekreacijski center, katerega uporabniki (domači in tuji športniki) zasedajo nočitvene kapacitete. Prav tako je to edini hotel v Dravogradu z dovolj zmogljivimi kapacitetami, ki lahko nudi vse storitve v celoti. V bližini se nahajajo domača in tuja smučišča ter lepa neokrnjena narava, zato je hotel zanimiv za ljubitelje športa (pohodništvo, kolesarstvo, itn) ter ljubitelje narave, miru in kulinarike. Prav tako hotel nudi možnost poslovnega turizma (sejna soba).

Z izgradnjo tretje avtocestne osi, bo hotel pridobil predvsem hitrejšo dostopnost ter s tem še večjo frekventnost.

Prevzem je možen takoj, zemljiškoknjižno stanje je urejeno, prosto vseh bremen.

Prednosti:

  • Odlična lokacija (bližina meje z Avstrijo).
  • V neposredni bližini je športno rekreacijski center, katerega uporabniki (domači in tuji športniki) zasedajo nočitvene kapacitete.
  • Edini hotel v Dravogradu z dovolj zmogljivimi kapacitetami, ki lahko nudi vse storitve v celoti.
  • V bližini se nahajajo domača in tuja smučišča ter lepa neokrnjena narava, zato je hotel zanimiv za ljubitelje športa (pohodništvo, kolesarstvo, itn) ter ljubitelje narave, miru in kulinarike.
  • Hotel nudi možnost poslovnega turizma.