[Javno povabilo] Mednarodni poslovni forum CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017, 16. do 17. oktober 2017, Praga, Češka

Javna agencija SPIRIT Slovenija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo med 16. in 17. oktobrom 2017 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Prago, na Češko, v okviru katere se bodo podjetja udeležila mednarodnega poslovnega foruma CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017.

Mednarodni poslovni dogodek je namenjen poslovnemu mreženju med dobavitelji (podjetji) iz avtomobilskega sektorja in vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi proizvajalci (vključno s proizvodnimi enotami v CEE regiji), vodilnimi svetovnimi podjetji iz avtomobilske industrije kot tudi z različnimi združenji in institucijami iz avtomobilskega sektorja ali sorodnih področij. Udeleženci se bodo imeli možnosti srečati z vodilnim menedžmentom teh podjetij (CEO, nabavni direktorji, izkušeni menedžerji, itd.).

Dogodek velja za največjo avtomobilsko konferenco v CEE regiji in je edinstveni strateški dogodek na tako visoki ravni, na katerem se predstavljajo nove strategije, najnovejši trendi, nove tehnologije, kompetence in razvoj na področju avtomobilske industrije in proizvodnje.

Forum je tako namenjen slovenskim podjetjem iz avtomobilske industrije ter srečanjem in predstavitvam njihovih kompetenc, proizvodov in storitev vodilnim svetovnim avtomobilskim proizvajalcem in podjetjem iz avtomobilske industrije z namenom vstopa v njihovo nabavno verigo ali okrepitvi sodelovanja z njimi.

Predstavniki sodelujočih slovenskih podjetij se bodo tako udeležili dvodnevnega foruma in individualnih sestankov (1 na 1 srečanj po izbiri) z vodilnim menedžmentom (nabavni direktorji, izkušeni menedžerji, itd.) svetovnih avtomobilskih proizvajalcev in podjetji iz avtomobilske industrije ter združenji avtomobilske industrije, ipd..

Prijava: 07.09.2017

Več informacij na strani: http://www.izvoznookno.si/Aktualno/Javno_povabilo_Mednarodni_poslovni_forum_CEE_AUTOMOTIVE_FORUM_2017_16_do_17_oktober_2017_Praga_Ceska_podaljsan_rok_prijav_22047.aspx

Skip to content