myBamBuddy – najboljši prijatelj za lačne začetke

Krožniki in sklede myBamBuddy so simpatični, funkcionalni in okolju prijazni izdelki iz bambusa s snemljivo vakuumsko silikonsko podlago, ki se pritrdi na otroški stolček ali mizo.

Izdelki myBamBuddy zmanjšujejo uporabo plastike, so okolju prijazni, biološko razgradljivi, varni in trajnostni.

Ker se otroci že od uvajanja goste hrane skozi igro učijo jesti samostojno, so pri myBamBuddy krožnikom in skledam dodali snemljivo vakumsko silikonsko podlago, ki bo staršem prihranila kar nekaj časa pri čiščenju hrane s tal, saj se pritrdijo na katerikoli stolček ali mizo in s tem preprečijo pojav »letečih krožnikov«.

Krožniki in sklede myBamBuddy so v obliki različnih živali, kar otrokom naredi hranjenje zabavno in jih hkrati tudi vzpodbuja pri hranjenju.

Izdelki myBamBuddy so popolna novost, saj so edinstvena kombinacija ekološkega pristopa, funkcionalnosti in vizualne privlačnosti. Izdelani so iz organskega bambusovega lesa, ki je bil vzgojen brez uporabe gnojil in pesticidov in predstavlja ekološko razgradljivo alternativo plastiki, vseeno pa je odporen na toploto in dobro vzdržljiv v stiku s hrano ter tekočinami. Bambus je obnovljivi vir, saj je ena izmed najhitreje rastočih rastlin na Zemlji, zelo učinkovito pa pomaga tudi pri proizvajanju kisika in zmanjšanju globalnega segrevanja.

Prednosti:

Izdelki myBamBuddy so:

  • funkcionalni,
  • vizualno privlačni,
  • okolju prijazni,
  • biološko razgradljivi,
  • varni.

Izdelki myBamBuddy:

  • imajo unikatne motive,
  • sovpadajo z novodobnim trendom pri uvajanju hrane – blw,
  • zmanjšujejo uporabo plastike.

 

Reference nosilca projekta:

Podjetje myBamBuddy je bilo ustanovljeno marca 2021. Njegova ustanovitelja sta mlada starša, ki sta bila še pred kratkim tudi sama vlogi uporabnika/potencialnega kupca. Izjemna strast do reševanja problema, ki sta ga zaznala na trgu in osebna vključenost jima dajeta izjemni zagon in motivacijo, da tudi drugim, skupaj s svojo ekipo, predstavljata izdelke, ki sta jih sama prepoznala kot izjemno uporabne. Poslovna ideja myBamBuddy je osvojila tudi 2. mesto na 6. MPIK Natečaju za najboljše poslovne ideje 2021.

 

Skip to content