[NOVICA] SeeMeet 2017

V času med 24.10. – 25.10. je v Mariboru potekalo jugovzhodno evropsko poslovno B2B srečanje SEEMEET 2017.

Gre za mednarodni poslovni dogodek, ki je namenjen podjetjem iz različnih panog, ki želijo razširiti svoje poslovanje na domačem in tujem trgu. To so lahko storili preko vnaprej načrtovanih osebnih sestankov, ki so jim dali možnost za hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Otvoritev dogodka se je pričela s predavanjem dveh domačih strokovnjakov – Branko Žunec se je udeležencem predstavil s temo Motivacija in sales coaching, Dušan Verban s temo Internet of things in digitalizacija. Uvodnemu dogodku so sledili poslovni sestanki.

Dogodka se je udeležilo preko 100 podjetij iz 11 držav, ki so imeli v povprečju na voljo 12 organiziranih poslovnih sestankov.

 

Organizatorji dogodka:
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Spirit Slovenija, javna agencija, Mariborska Razvojna Agencija, RRA Koroška d.o.o. – Regionalna razvojna agencija za Koroško, Razvojni center Novo mesto, Razvojni center Murska Sobota, Regionalna razvojna agencija Posavje, Regionalna razvojna agencija Zasavje, Razvojni informacijski center Bela Krajina, Razvojni center Kočevje Ribnica d.o.o.

Več o konferenci: www.seemeet.si

Skip to content