Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

Dogodek je potekel

Naziv srečanja: Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

Začetek srečanja: 16.11.2021

Konec srečanja: 18.11.2021

Rok prijave: 27.11.2020

Registracija na: https://www.izvoznookno.si/Prijavnica?id=157

Cena:

Opis: Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE, ki bo potekal od 16. do 18. novembra 2021 v Amsterdamu, Nizozemska. Sejem METSTRADE je namenjen predstavitvi izdelkov in opreme s področja navtike. Produktne skupine izdelkov na sejmu so: materiali in oprema za gradnjo plovil, električne komponente in navigacijska oprema, svetila, notranja oprema plovil, pogonski agregati ter elementi in naprave in oprema za njihovo vzdrževanje, oprema za hlajenje in prezračevanje, zaščitna oprema, tekstil, izdelki iz platna in drugih materialov ter sorodna oprema, krmilni sistemi in hidravlika, oprema za marine in ostala navtična oprema. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.metstrade.com. SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu METSTRADE:

  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 150.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.
Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu METSTRADE krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.
Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo. Zaradi omejenega obsega finančnih sredstev lahko podjetjem zagotavljamo razstavne površine v velikosti od 9 m2 do največ 15 m2. Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE je dostopna na spletni povezavi.

Dodatne informacije

Imate vprašanje? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam!


Please leave this field empty.

Skip to content