VABILO NA DELAVNICO IN WEBINAR: Investicijske priložnosti Koroške regije in predstavitev na portalu Spirit Invest Slovenia

VABILO NA DELAVNICO IN WEBINAR: Investicijske priložnosti Koroške regije in predstavitev na portalu Spirit Invest Slovenia

Dogodek je potekel

Naziv srečanja: VABILO NA DELAVNICO IN WEBINAR: Investicijske priložnosti Koroške regije in predstavitev na portalu Spirit Invest Slovenia

Začetek srečanja: 30.06.2022

Konec srečanja: 30.06.2022

Rok prijave: 29.06.2022

Registracija na: https://forms.gle/u5T9ouCAMb8nrDHL9 ali preko tjasa.havnik@rra-koroska.si

Cena: Brezplačno

Opis: Od konca leta 2020 dalje pa v sodelovanju z agencijo Spirit Slovenija in programa regionalnega skrbništva, investicijske predloge v Sloveniji predstavljamo tudi preko skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev Spirit Invest Slovenia (https://investslovenia.spiritslovenia.eu/).

  Za Koroško regijo imamo tako evidentiranih in predstavljenih že več kot 30 aktualnih investicijskih predlogov, med drugim v prosta zemljišča, poslovne stavbe, nove nepremičninske projekte in inovativne produkte. Kot nosilce investicijskih priložnosti vključujemo vse – od mikro do malih podjetnikov, do lokalnih skupnosti in posameznikov.
   Nosilcem investicijskih priložnosti nudimo pomoč pri iskanju investitorjev, investitorjem pa iskanje priložnosti v Koroški regiji.
     

    NAMEN WEBINARJA:

     Namen webinarja je pregled aktualnega stanja že vpisanih investicijskih priložnosti Koroške regije in preveritev možnosti vpisa še dodatnih aktualnih investicijskih priložnosti v portal Spirit Invest Slovenia (platforma SPOT-IP), v katerega se vpisujejo investicijski predlogi iz celotne Slovenije in preko katerega se izvaja tudi skupna promocija.
      Webinar je namenjen vsem nosilcem investicijskih priložnosti (nosilcem novih nepremičninskih projektov v regiji, lastnikom poslovnih nepremičnin, ki so namenjene prodaji, podjetnikom, ki iščejo sovlagatelje za nov produkt oz. se želijo širiti na tuje trge, subjektom podpornega okolja,…), še posebej pa podjetnikom, ki za razvoj svojih produktov iščejo vlagatelje.

       PROGRAM WEBINARJA:

        V okviru webinarja boste spoznali:
        • Aktivnosti ki jih izvajamo na področju privabljanja domačih in tujih vlagateljev.
        • Portal Spirit Invest Slovenia, katerega namen je skupna obdelava in skupna promocija vseh investicijskih predlogov na področju Slovenije.
        • Aktualno stanje že vpisanih investicijskih priložnosti Koroške regije na portalu Spirit Invest Slovenia.
        • Kaj zajema predstavitev investicijskega predloga preko skupnega spletnega portala in katere podatke je potrebno pripraviti v prvi fazi in kako vam lahko pomagamo pri vpisovanju.
        Delavnica in webinar bo trajal predvidoma do 09.00 ure.

         PRIJAVA:

          Izpolnite obrazec ali na tjasa.havnik@rra-koroska.si.
           Rok prijave: sreda, 29. 06. 2022 do 12.00 ure. Po prijavi vam bomo ne e-naslov poslali dodatne informacije in povezavo do webinarja.
            Vabljeni! Tjaša Havnik
             VABILO  

             Dodatne informacije

             Imate vprašanje? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam!


             Please leave this field empty.

             Skip to content