Vabilo na webinar: Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji Predstavitev portala Spirit Invest Slovenia (SPOT IP)

Vabilo na webinar: Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji Predstavitev portala Spirit Invest Slovenia (SPOT IP)

Dogodek je potekel

Naziv srečanja: Vabilo na webinar: Investicijske priložnosti za START-UPE in podjetja v Koroški regiji Predstavitev portala Spirit Invest Slovenia (SPOT IP)

Začetek srečanja: 11.03.2021

Konec srečanja: 11.03.2021

Rok prijave: 10.03.2021

Registracija na: https://forms.gle/WAGqD22BHf671NEv6

Cena: Brezplačno

Opis: RRA Koroška že od leta 2016 dalje izvaja aktivnosti na področju identificiranja in promocije investicijskih priložnosti v Koroški regiji. Naš cilj je vpisati Koroško med investicijsko zanimive destinacije in privabiti k investiranju tako domače kot tuje vlagatelje.

  Naše aktivnosti smo pričeli izvajati s identifikacijo investicijskih priložnosti v regiji, kjer smo največ interesa prepoznali na področju turizma, poslovnih nepremičnin in novih produktov. Kot nosilce investicijskih priložnosti vključujemo vse – od mikro do malih podjetnikov, do lokalnih skupnosti in posameznikov.
   Za namene predstavitve investicijskih priložnosti smo se udeleževali različnih dogodkov, kot so bili Invest in Slovenia v Luxembourgu, Expo Real v Münchnu, Investicijska konferenca v Londonu, Investicijske priložnosti Podravja v Ljubljani, bili pa smo tudi soorganizator dogodka ESIC v Mariboru.

     Nosilcem investicijskih priložnosti tako nudimo pomoč pri iskanju investitorjev, investitorjem pa iskanje priložnosti v Koroški regiji.

     Od lanskega leta dalje v sodelovanju z agencijo SPIRIT Slovenija in regionalnega skrbništva investicijske predloge v Sloveniji predstavljamo tudi preko skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev https://investslovenia.spiritslovenia.eu/.

       PROGRAM WEBINARJA

       Namen webinarja je predstavitev spletnega portala SPOT IP, v katerega se vpisujejo investicijski predlogi v Sloveniji in preko katerega se izvaja tudi skupna promocija.
        Webinar je namenjen vsem nosilcem investicijskih priložnosti, še posebej podjetjem, ki iščejo sovlagatelje za razvoj novih produktov, storitev in širitev poslovanja.
         V okviru webinarja bomo spoznali:
         • Kakšno pomoč lahko koristite za promocijo investicijskih priložnosti,
         • Kako poteka promocija in iskanje vlagateljev preko spletne platforme Invest Slovenija (SPOT-IP) – skupne spletne platforme za privabljanje domačih in tujih vlagateljev
         • Kaj zajema predstavitev investicijskega predloga preko skupne spletne platforme in katere podatke si moramo v prvi fazi pripraviti (praktični primer)?
          
          Webinar bo trajal predvidoma do 11:00 ure.
           Rok prijave: 10.03.2021 do 10:00 ure Registracija: https://forms.gle/WAGqD22BHf671NEv6 ali na tjasa.havnik@rra-koroska.si
            Vabljeni!
             Tjaša Havnik, Regionalna skrbnica za Koroško regijo  

             Dodatne informacije

             Imate vprašanje? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam!


             Please leave this field empty.

             Skip to content