Poslovna delegacija s področja trajnostnega turizma, digitalizacije in marketinga na Bavarsko

Slovensko-nemška gospodarska zbornica v sodelovanju z bavarskim Ministrstvom za gospodarstvo, razvoj zvezne dežele in tehnologije in partnerjem TUM-Tech GmbH od 21. in 24. aprila 2020 organizira izhodno gospodarsko delegacijo s področja turizma na Bavarsko. Delegacija bo osredotočena na področja trajnosti, digitalizacije in marketinga v turizmu.


V sklopu delegacije v Nemčijo bodo predstavniki slovenskega turizma spoznali bavarske regije in strategije ter obiskali bavarska podjetja. Namen delegacije je predstavitev sodobnih praks na Bavarskem, predstavitev industrije 4.0, pridobivanje novih poslovnih kontaktov ter poslovno mreženje med slovenskimi in bavarskimi turističnimi predstavniki.

Število prostih mest je omejeno. O končnem izboru udeležencev bodo podjetja in organizacije obveščena predvidoma v začetku aprila.

Prijave so odprte in možne z natančno izpolnjenim vprašalnikom o podjetju, ki ga pošljite do 4. 3. 2020 na e-naslov: spela.lampe@ahkslo.si

 

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ (vir): https://slowenien.ahk.de/sl/prireditve/dogodki-podrobno/delegationsreise-nach-bayern-nachhaltiger-tourismus-digitalisierung-und-marketing

Skip to content