Poslovni prostor: Smučarska koča

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera.

Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu. Gostilna ponuja primeren prostor za družabna srečanja, športne zaključke in praznovanja, obletnice in pustna rajanja. Terasa pred kočo ponuja izjemen razgled v poletnih dneh.

 

Leto izgradnje: 1955
Leto obnove: 2005

Velikost zemljišča: 2.540 m2
Tlorisna površina stavbe: 153 m2
Skupna površina stavbe: 528 m2

 

Pred objektom se nahaja veliko parkirišče.

 

Koroška ponuja različne priložnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kot tudi za investiranje v razvoj turističnih in s turizmom povezanih dejavnosti.

Destinacija Koroška je še neodkriti skriti zaklad narave, ki nosi velik potencial. Posebej navdušuje tiste, ki cenijo zeleni turizem, temelječ na butičnih proizvodih in pristnih doživetjih. Naše temeljne značilnosti in prednosti so neokrnjena zelena narava, ki ponuja velike možnosti za aktivnosti v naravi, posebej kolesarjenje in pohodništvo. Izvrstna je za počitnice na podeželju. Pohvalimo se lahko z bogato dediščino, nekdanje tradicionalne gospodarske dejavnosti pa se danes spreminjajo v turistične atrakcije kot so kajakiranje in kolesarjenje v opuščenem rudniku (Podzemlje Pece), splavarjanje po reki Dravi,..

 

Prednosti:
Nepremičnina stoji severni strani Uršlje gore, ki velja za eno izmed lažje dostopnih in je tudi priljubljena romarska točka, saj na vrhu stoji cerkev sv. Uršule, ki je najvišje ležeča v Sloveniji. Na vrhu 1.699 metrov visoke gore boste doživeli čudovit pogled na Mežiško, Mislinjsko, Dravsko in Šaleško dolino.

Vlagateljem so na voljo različne priložnosti za investiranje v razvoj turistične infrastrukture in s turizmom povezanih storitev.

 

 

Tip investicije:

Prodaja

Faza projekta:

Pripravljeno za prodajo.

 

Lokacija

Kotlje, Slovenia

Sektor
Turizem

 

Kontakt za posredovanje informacij:

e-mail: info@investkoroska.si
T: +386 (0)5 90 85 190

 

Skip to content