Poslovni prostor za storitve z vpeljano dejavnostjo

V poslovno trgovskem centru Traberg v Dravogradu se prodaja poslovni prostor, namenjen opravljanju kozmetičnih storitev. Poslovni prostor je bil popolnoma obnovljen leta 2015. Salon je popolnoma opremljen za izvajanje solnih terapij, IR terapij za hujšanje, kisikovih terapij s treningom in manjšo trgovinico. Gre za dobro utečen in poznan posel, ki ga je možno v celoti prevzeti.

Obstaja tudi možnost nadgradnje poslovanja z ostalimi kozmetičnimi storitvami, kot so masaže, manikura, pedikura, urejanje trepalnic, itd.).

 

Poslovni prostor zajema več enot – sprejemnica, soba v kateri je nameščen aparat za trening s kisikovo terapijo, ločen prostor za solno terapijo,  soba z aparaturo za  IR hujšanje, kopalnica, wc in čajna kuhinja.

Nakup poslovnega prostora je možen brez ali z vso pripadajočo opremo.

Prednosti:

  • poslovni prostor se nahaja v poslovno trgovskem centru Traberg, v katerem je poleg storitvenih dejavnosti tudi hotel z restavracijo, kavarna, knjižnica, živilska trgovina, trgovina s tekstilom in druge preventivne in storitvene dejavnosti (optika, lekarna,…);
  • lokacija se nahaja ob začetku centra Dravograd, le 3 km stran od meje z Avstrijo, kar omogoča koriščenje storitve tudi s strani številnih Avstrijskih kupcev;
  • ob poslovnem objektu se nahaja veliko parkirišče in avtobusna postaja;
  • možen je nakup poslovnega prostora z utečenim poslom.

Tip investicije:

1. nakup poslovnega prostora (brez ali skupaj s pripadajočo opremo)

Lokacija:

Dravograd, Slovenia

Sektor:

Zdravje

Kontakt:

e-mail: info@investkoroska.si
T: +386 (0)5 90 85 190