IŠČETE INVESTITORJE ALI SOVLAGATELJE? POVABILO K ODDAJI PREDLOGOV INVESTICIJSKIH PRILOŽNOSTI ZA PREDSTAVITEV NA EXPO REAL MÜNCHEN 2019

EXPO REAL MÜNCHEN 2019

07.10.2019 – 09.10.2019


RRA Koroška bo od 7.10. 2019 do 9.10.2019 prisotna na Expo Real München – enemu izmed največjih investicijskih sejmov. Nahajali se bomo na delu B2/410.

V okviru InvestKoroška (RRA Koroška) bomo na sejmu predstavljali možnosti investicij v Koroški regiji s področja turističnih panog, industrijskih ter večstanovanjskih kompleksov ter novih produktov.

IŠČETE INVESTITORJA / SOVLAGATELJA? POZIV K VPISU INVESTICIJSKIH PREDLOGOV:

Ste lastnik nepremičnine? Iščete vlagatelja za širitev poslovanja? Oziroma želite na trg lansirati nov produkt?

Vse zainteresirane, ki bi želeli, da njihove investicijske priložnosti predstavljamo v okviru naše promocije na sejmu Expo Real, pozivamo k oddaji investicijskih predlogov.

To lahko storite tako, da nas kontaktirate na 05 90 85 187 ali nam pišete na jana.vauh@rra-koroska.si, oziroma nas obiščete na sedežu RRA Koroška, kjer se bomo dogovorili za možnosti sodelovanja.

Vpis investicijskih predlogov je brezplačen!


VEČ O INVESTICIJSKEM SEJMU EXPO REAL

Zakaj EXPO REAL?

  • Velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije, ki poteka že od leta 1998.
  • EXPO REAL nudi odlično možnost za vzpostavitev prvih kontaktov s potencialnimi investitorji in razvijalci (t.i. »developerji«) tako za že obstoječe, kot tudi za bodoče projekte.
  • Na sejmu se pričakuje prisotnih preko 2.000 razstavljavcev, 42.000 udeležencev iz več kot 75 držav in 1.000 predstavnikov medijev
  • Aktivnosti na samem sejmu potekajo proaktivno – vzpostavljanje novih kontaktov, seznanja potencialnih investitorjev in razvijalcev z aktualnimi projekti, vlogo pisarne za privabljanje investitorjev in možnostmi za sodelovanje tudi v prihodnosti.

Več na: > https://www.exporeal.net/

Več informacij o oddaji investicijskih predlogov najdete na > http://www.investkoroska.si/vnos-investicijskega-predloga

Viri FOTO: www.spiritslovenia.si

 

Skip to content