Sejemske predstavitve v Avstriji v aprilu 2018

Lebenslust, Messe Wien, Halle A, 4. – 7. april 2018
Več kot 200 razstavljavcev bo predstavilo svoje izdelke in storitve s področja zdravstva, kulinarike, mobilnosti, mode, športa, turizma, wellnessa, ter mnogo drugih. Potekale bodo različne dejavnosti kot so delavnice, eksperimenti, modne revije in pestro dogajanje z zvezdniki in drugimi predstavami.

Welser Volksfest, Messe Wels, 06. – 08. april 2018
Festival s številnimi atrakcijami in pestrim dogajanjem za vse starostne skupine.

Blühendes Österreich in Urlaub & Camping, Messe Wels, 06. – 08. april 2018
Sejemski dvojček vsako leto predstavlja ”Meko” za vse vrtičkarje in ljubitelje potovanj. Sejem ”Blühendes Österreich” ponuja vse za vrt, balkon in teraso. Razstavljene bodo raznorazne rastline, vse za obdelavo vrta, razni vrtni pripomočki, potekali bodo seminarji strokovnjakov, vsaka želja bo izpolnjena. Tu vam bodo predstavljene inovativne ideje in novosti, vse v povezavi z vrtom in dnevno sobo. Na sejmu ”Urlaub & Camping” (Dopust & taborjenje) boste odkrili vaš navdih za potovanje po Avstriji in njenih sosedih. Neglede na to, če hočete iti v gore ali na obalo, poleti ali pozimi, v mesto ali na podeželje – za vsakega se nekaj najde.

Freizeit Messe, Klagenfurter Messe, 6. –  8. april 2018
Počasi se bliža pomlad in z njo prihaja sejem ”prostega časa” v Klagenfurt, kjer bo potekala razstava koles, s tesnim poligonom, ter Streetfood promenada, razstavljavci vas bodo poskušali navdušiti z idejami za prosti čas in vrt.

Kuchenmesse und Kreativmesse, Messe Wels, 13. – 15. april 2018
Sejem peciva je dogodek za vse ljubitelje peciva. Kjer se bodo gosti lahko vključevali v razne delavnice, ter bodo priče največjemu tekmovanju v peki tort v Avstriji. Kreativmesse je za vse tiste, ki radi ustvarjajo oziroma samo ročno izdelujejo raznorazne izdelke. Predstavljeni bodo novi materiali, pestra ponudba raznih pripomočkov, ponujeno bo tudi vključevanje obiskovalcev v različne delavnice, kjer bodo gosti lahko sami preizkusili aktualne trende na področju obrti in ustvarjanja.

Trends of Beauty, Messe Graz, 14. – 15. april 2018*
Enkrat letno kozmetika od A do Ž vse pod eno streho. Predstavljeni bodo novi trendi na področju ličenja, naravne kozmetike ter izdelkov za nego telesa.

Gast, Klagenfurter Messe, 15. – 17. april 2018*
Sejem gastronomije in hotelirstva, z 390 razstavljavci, ki bodo predstavili nove trende na področju pohištva, jedi in pijače, gastronomskih sistemov, vina in reklam ter marketinga.

Austropharm, Messe Wien, 26. – 28. april 2018*
Edinstven, močen, kompetenten. To so lastnosti farmacevtskega sejma Austropharm. Predstavlja se s številnimi produkti različnih znamk in možnostjo direktnega pogovora s ponudniki in zastopniki o učinkih in prednostih njihovih izdelkov.

*B2B (sejem za stroko in profesionalne obiskovalce), ostali odprti za javnost

Pripravil:
mag. Dušan Pšeničnik
ekonomski svetovalec, vodja gospodarskega oddelka
Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju
E: dusan.psenicnik@gov.si

 

Vir: https://www.izvoznookno.si

Skip to content