Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA (München, Nemčija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBA, ki bo potekal od 15. do 20. septembra 2018 v Münchnu, Nemčija. Sejem IBA se odvija vsake tri leta. V letu 2015 se je na sejmu predstavilo 1.309 razstavljavcev iz 57 držav, obiskalo pa ga je več kot 77.000 obiskovalcev.

Sejem IBA je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja pekarske industrije in slaščičarstva. Produktne skupine izdelkov so oprema in stroji za pekarstvo, peči, oprema za pakiranje in procesiranje pekarskih izdelkov, surovine za pekarstvo, sestavine in tehnologije za obdelavo testa, merilne naprave in inštrumenti, oprema za hlajenje in prezračevanje in sorodni izdelki.

SPIRIT Slovenija, javna agencija vabi vsa podjetja k prijavi na predstavitev na skupnem razstavnem prostoru.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 23. marec 2018.

Več informacij: http://www.spiritslovenia.si/dogodki/2018-03-09-Skupinska-predstavitev-slovenskega-gospodarstva-na-sejmu-IBA-Munchen-Nemcija

SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Skip to content