Turistični kompleks – gostišče s prenočišči in hotel, Prevalje

 

 

Prodaja se turistični kompleks z utečeno in trenutno delujočo dejavnostjo  na področju gostinstva in turizma.

Turistični kompleks se nahaja v Breznici pri Prevaljah, ob vznožju Strojne ter turistične vasi Šentanel.  Nedaleč od  regionalne ceste Dravograd-Holmec in meje z Avstrijo.

Turistični kompleks zajema 2 stavbi:

  1. Objekt z gostiščem in bivalnimi prostori:

Stavba  v skupni izmeri 805 m2 vključuje opremljeno kuhinjo s kakovostnimi kuhinjskimi aparati, večjo dvorano, ki lahko služi za razna slavja oz. organizacijo družabnih in izobraževalnih dogodkov. Nad gostinskim predelom se nahajajo tudi bivalni prostori, ki se jih trenutno oddaja v dolgoročni najem za bivanje in obsegajo 2 stanovanja ter skupno kar 8 sob, ki si v dveh zaokroženih stanovanjih delijo kuhinjo in kopalnico.

Celotna stavba je podkletena, v kleti pa se nahaja tudi sodobno urejena kotlovnica, ki skrbi za ogrevanje obeh objektov. Stavbi se ogrevata na biomaso, kar rezultira v nizkih ogrevalnih stroških.

  1. Hotel in wellnes

V drugi stavbi, ki obsega 532 m2 se nahaja 12 hotelskih sob, dva apartmaja ter wellness s savno, masažnim bazenom in prostorom za sprostitev. Stavba je bila v letu 2021 v celoti obnovljena.

Podjetje se lahko pohvali z zelo dobro zasedenostjo turističnih kapacitet skozi vse leto, saj je lokacija dobra odskočna deska tudi za ostale aktivnosti, ki jih ponuja Koroška regija, kot npr. podzemlje Pece, Geopark Karavanke, kolesarstvo, pohodništvo, Cesta mošta, zipline ter različne sezonske dogodke.

Objekta se prodajata bodisi v celoti ali posamezno.

Prednosti:

Prodaja se turistični kompleks z utečeno in trenutno delujočo dejavnostjo  na področju gostinstva in turizma.

V okolici se nahajajo številne turistične atrakcije in številne možnosti za rekreacijo in prosti čas, kot npr. Podzemlje Pece, Geopark Karavanke, Cesta mošta, zipline v Črni na Koroškem, možnost kolesarstva, pohodništva ter obisk različnih sezonskih dogodkov.

 

Tip investicije
Na voljo za prodajo.


Skip to content