Vabilo podjetjem s področja prehrambene industrije za udeležbo na B2B poslovnih sestankih v Franciji, 11.-14. junij 2018, Pariz

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj v sodelovanju s Pariško zbornico za trgovino in industrijo – CCI Paris Ile-de-France in Veleposlaništvom RS v Parizu ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira B2B poslovne sestanke slovenskih prehrambenih podjetij s francoskimi kupci, distributerji, centralnimi nabavami za trgovine na drobno, specializiranimi trgovskimi verigami, veletrgovci, agenti, uvozniki.

K prijavi poziva vsa interesirana podjetja, ki želijo širiti in diverzificirati svoje poslovanje na francoskem trgu in iščejo poslovne partnerje na že omenjenem trgu.
Za vsako izbrano slovensko podjetje bo individualno organiziranih okoli 6 tailor-made B2B poslovnih sestankov s potencialnimi francoskimi partnerji, ki bodo potekala večinoma na sedežih francoskih podjetij.

Rok prijave: 30. marec 2018

Več na: http://www.spiritslovenia.si/dogodki/2018-03-02-Povabilo-podjetjem-s-podrocja-prehrambene-industrije-za-udelezbo-na-B2B-poslovnih-sestankih-v-Franciji-11-14-junij-2018-Pariz

Skip to content