Vabilo podjetjem za sodelovanje in vstop v nabavno verigo koncerna BOSCH

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Robert Bosch GmbH in Veleposlaništvom RS v Berlinu vabi zainteresirana slovenska podjetja k posredovanju interesa za sodelovanje in vstop v nabavno verigo Robert Bosch GmbH. 

Skladno z nabavno politiko išče Bosch zlasti potencialne slovenske dobavitelje, ki lahko ponudijo kvalitetne in/ali inovativne proizvode, storitve in rešitve iz naslednjih področij:

  • avtomobilska industrija – dobavitelji nivoja Tier 2 do Tier 4,
  • IT aplikacije in programi, namenjeni področju Industrija 4.0 in Big Data.

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja iz navedenih področij, da potrdite svoj interes tako, da izpolnite v angleškem jeziku e-prijavnico in priložen vprašalnik najkasneje do 24. aprila 2018 ter si s tem zagotovite možnost nadaljnjega srečanja s predstavniki Bosch in predstavitve vašega podjetja in proizvodov. Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Na podlagi izkazanega interesa in prejetih vprašalnikov-predstavitev slovenskih podjetij bo Bosch interno preveril in izbral potencialna slovenska podjetja, ki imajo možnost sodelovanja oz. vstopa v nabavno verigo. Izbrana podjetja bomo naknadno obvestili glede srečanja in predstavitve podjetja in proizvodov pred predstavniki in nabavnimi odločevalci Bosch.

Dodatne informacije:
Mojca Bec Inkret, tel. 01/53 09 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Vprašalnik 
E-prijavnica.

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Vir: https://www.izvoznookno.si

Skip to content