Večji poslovni kompleks Slovenj Gradec

V neposredni bližini središča mesta Slovenj Gradec, na izjemno ugodni ter dostopni poziciji se prodaja večji poslovni objekt. Objekt je bil zgrajen leta 2000 ter popolnoma obnovljen v letu 2018.

Nepremičnina se nahaja v poslovni coni ter leži med trgovskim centrom, šolskim centrom in bolnišnico ter predstavlja izjemno poslovno priložnost za trgovinsko, proizvodno ali storitveno dejavnost.

Poslovni kompleks neto tlorisne površine 2.056m2 sestavljajo tri povezane enote in sicer prodajno poslovni objekt, del z avtomehanično delavnico in skladiščem ter nadstrešnico z ročno avtopralnico,

Prodajno poslovni del etažnosti P+1 zajema v pritličju stavbe salon, sanitarije, ter v medetaži veliko prostorno pisarno z galerijo ter kuhinjo. V nadstropju objekta se razprostira dodaten salon, sanitarije, del namenjen za prodajalno ter skladiščni prostor s tovornim dvigalom.

Del z avtomehanično delavnico zajema v pritličju servisno delavnico, pisarno, sanitarije, skladišče ter dvigalo.

Aneks objekta predstavlja nadstrešnica neto tlorisne površine 448m2, kjer je poleg ročne avtopralnice urejen prostor za skladiščenje ali parkiranje.

Objektu pripada ograjeno zemljišče v izmeri 6.243m2 kjer so na večinoma asfaltiranem prostoru urejena parkirišča.

Salon z pomožnimi prostori se ogreva preko štirih kondenzacijskih plinskih peči na zemeljski plin, skupne moči cca. 115 kW in sicer preko radiatorjev, ki so delno opremljeni s termostatskimi ventili. Delavnice se ogrevajo preko treh stropnih seval, ki imajo integriran plinski grelnik na zemeljski plin.

Poslovni kompleks predstavlja izjemen potencial ter možnosti številčne uporabe.

Prednosti:

  • Objekt se nahaja v neposredni bližini središča mesta Slovenj Gradec, na izjemno ugodni ter dostopni poziciji
  • Nepremičnina se nahaja v poslovni coni ter leži med trgovskim centrom, šolskim centrom in bolnišnico

Tip investicije:

Na voljo za prodajo

Vrednost investicije:

2.690.000,00 EUR


Skip to content