Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT – SCALE 11 – Startup 2018 (Hannover, Nemčija)

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu CeBIT, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Hannovru, Nemčija.

V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.900 razstavljavcev iz 56 držav, obiskalo pa ga je več kot 174.000 obiskovalcev. Sejem CeBIT v letošnjem letu z novim konceptom in pristopom ponuja štiri glavna vsebinska področja. In sicer: d!economy, d!tec, d!talk in d!campus.

S tem povabilom SPIRIT Slovenija, javna agencija vabi vsa zainteresirana Startup podjetja, da se na sejmu CeBIT predstavijo v okviru platforme SCALE 11. Poleg ostalih vsebinskih področij organizator sejma CeBIT na sejmu v okviru platforme SCALE 11 nudi enotne razstavne površine oziroma Startup Workstations v velikosti 8m2 za predstavitev Startup podjetij. Sodelovanje v okviru platforme SCALE 11 je namenjeno predstavitvi storitev oziroma IT rešitev Startup podjetij.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 23. marec 2018.

Več informacij: https://www.podjetniski-portal.si/e-publikacije/79671-Skupinska-predstavitev-slovenskega-gospodarstva-na-sejmu-CeBIT—SCALE-11—Startup-2018-Hannover-Nemcija/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=msp

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Skip to content